Gambar Maternity Shoot Yasmin Hani Dikritik Peminat

Maternity shoot sememangnya satu penggambaran yang menarik sekiranya dibuat dengan betul. Iyerlah, bukan senang untuk hamil jadi untuk mengabadikan kenangan tersebut dalam bentuk gambar adalah satu perkara yang wajar dilakukan. Namun maternity shoot yang dilakukan oleh Yasmin Hani nampaknya telah mendapat kritikan ramai.
yasmin hani
Secara jujur, Abang Nara pun agak pelik kenapa Yasmin Hani perlu menunjukkan perutnya di dalam maternity shoot ini. Agak tidak sesuai dengan budaya dan agama kita. Abang Nara dulu pun pernah buat maternity shoot untuk wife. Pakai baju biasa pun dah dapat mengabadikan kenangan ketika itu. Tak perlu sampai ke tahap begini.
yasmin hani
Mungkin Yasmin Hani mahukan kelainan di dalam maternity shootnya. Rasanya gambar ini tidak dikongsi oleh Yasmin Hani menerusi akaun Instagramnya tetapi telah disebarkan oleh orang lain. Mungkin Yasmin perlu letakkan klausa kepada mereka yang terlibat di dalam maternity ini. Tak gitu? Versi gambar tidak dimosaic dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari.

yasmin hani
yasmin hani
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment