Aishah Aziz Adik Alif Aziz Diantara Top 24 AF2013

Kemuncak kemunculan semula rancangan hiburan realiti Akademi Fantasia dengan pengisian serba barunya hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi apabila produksi AF 2013 bakal mengumumkan barisan pelajar yang bakal menyertai keluarga AF serta pengacara yang bakal mengendalikan konsert musim ini sewaktu konsert prelude sabtu ini di Padang MPK 4, Kuantan, Pahang.

Aisyaah Aziz
Daripada 24 peserta yang tersenarai Salah seorang daripadanya adalah Aisyaah Aziz yang merupakan adik kepada penyanyi kelahiran Singapura iaitu Alif Aziz. Kemunculan Aisyaah di Akademi Fantasi menjadikan dirinya sebagai warganegara Singapura yang pertama menyertai rancangan realiti ini

Aisyaah Aziz
Bagaimanapun kemunculan Aisyaah seperti diragui oleh kenalanya sendiri apabila mempersoalkan masa depanya jika benar dia dipilih sebagai pelajar AF2013. Hal ini lantas mendapat perhatian ibu Aisyaah sendiri apabila kecewa dengan pemikiran sesetengah orang Melayu yang didakwanya sebagai banyak mempunyai perasaan hasad dengki disamping sering berfikiran negatif terhadap orang lain.

Aisyaah Aziz
Apakah impak kemunculan Aisyaah ini bakal memberikan sesuatu kesegaran buat rancangan realiti AF2013 atau sekadar meramaikan lagi artis yang tidak berkualiti didalam industri? Masa akan menentukanya.

______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment