Galeri Gambar Artis-Artis Pakai Baju Raya SedondonTerdapat suatu habit orang kita, setiap kali memilih pakaian untuk menyambut hari lebaran iaitu untuk berpakaian sedondon. Waktu kecil dulu, ibu akan pastikan baju raya satu keluarga sama rona. 

Apabila sudah dewasa, mahu pakaian sedondon dengan pasangan pilihan kalbu. Macam pengantin lah pula.

Kali ini kami senaraikan pasangan kesayangan Malaysia dan pakaian Hari Raya Aidilfitri mereka.

Awal Ashaari & Scha


Pasangan sempoi dan sama tinggi ini pakai apapun mesti sedondon, daripada pakaian kasual sehinggalah pakaian tradisional.

Neelofa & Hans IsaacBaiklah, kami maafkan pasangan ini dan menganggap colour blocking merupakan gaya yang ingin dikecapi Neelofa dan Hans. Merah jambu dan biru tidaklah teruk sangat jika dipadankan bersama.

Marion Caunter & Nasaruddin


Nasa pasti akan memakai baju melayu tradisional manakala isteri beliau si Marion akan gayakan Baju Kurung moden yang unik namun masih sopan di mata orang ramai. Jika inginkan kelainan di pagi Syawal, mungkin juga harus contohi gaya Marion.

Lisa Surihani & Yusry


Pasangan kesayangan serantau, memang tiadalah silap dan salah apabila baju raya dipersoalkan. Seperti pinang dibelah dua, Lisa dan Yusry nampak lebih seperti pengantin berbanding pasangan beraya!
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment