Akaun Instagram Diguna Orang Lain, Adam Davin Dituduh Penipu

Masih ingat lagi dengan Adam Davin? Sebelum ini Raja Azmi pernah menuduh pelakon ini menipu wang pelakon lain, gemar mencuri dan tidak memulangkan baju tajaan. Namun Adam Davin mendakwa dirinya telah difitnah oleh Raja Azmi. Ingatkan kontroversi yang melanda dirinya sudah berakhir, namun nampaknya ia timbul kembali.
adam davinTerbaru, akaun Instagram Adam Davin telah pun diguna pakai oleh orang lain. Menerusi akaun tersebut, beberapa gambar yang menyatakan Adam Davin ini seorang penipu telah disebarkan. Menurut si penyebar, Adam Davin sendiri telah memberikan telefon kepadanya sebagai tanda jaminan. Namun sehingga hari ini, telefon tersebut tidak dituntut dan memaksa dirinya membuat pembongkaran tersebut.
adam davin
Beberapa komen yang diterima menerusi akaun Instagram tersebut turut sama memaklumkan yang diri mereka pernah menjadi mangsa penipuan Adam Davin. Sehingga hari ini, Adam Davin masih berdiam diri dan tidak menjawap pertuduhan ini. Tidak diketahui siapa yang berada di pihak yang benar.
adam davin
Pada pendapat Abang Nara, Adam Davin harus tampil untuk menjelaskan keadaan. Berani kerana benar, takut kerana salah. Lagi beberapa keping gambar yang telah dikongsi menerusi akaun Instagram Adam Davin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
adam davin
adam davin
adam davin
adam davin
adam davin
adam davin
adam davin
adam davin
adam davinadam davin
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment