Foto: Izreen Azminda Belum Sedia Perkenal Anak?

Filem Pecah-13
Kebanyakan peminat semestinya sudah tahu mengenai perkhabaran pelakon, Izreen Azminda yang telahpun selamat bergelar ibu kepada bayi lelaki seberat 3.3kg pada 13 Julai yang lepas.
Bagaimanapun, sehingga saat ini masih belum ada wajah penuh bayi yang dikongsikan baik oleh Izreen sendiri mahupun suaminya.
Melalui laman Instagram Izreen, ramai peminat sudah mula meluahkan rasa tidak sabar untuk melihat bayi yang diberi nama Muhammad Adrian Umar ini.
Screen Shot 2013-07-21 at 22.19.55
Namun Izreen hanya meninggalkan pesanan melalui sekeping gambar yang mengatakan akan memperkenalkan anaknya suatu hari nanti.
Tidak pasti sama ada ianya adalah trend masa kini untuk tidak memperkenalkan anak terlalu awal namun OHBULAN! percaya Izreen dan suami mempunyai alasan mereka yang tersendiri.
Mungkin mereka mahu berikan kejutan kepada peminat dengan berkongsi foto-foto ala pra perkenalan bayi mereka terlebih dahulu, siapa tahu kan?

Apapun, jom tengok beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh Izreen ke laman Instagram miliknya selepas bergelar ibu.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
p/s: please leave our comments also
tolong komen sekali ye post ini
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment