Zain Saidin & Rozita Che Wan Sudah Habiskan RM200,000 Untuk Perkahwinan

he Wan akan super-super-super grand punya. Fuh ~~~ Confirm jadi wedding of the year. Kahwin pun bukannya buat selalu, jadi kalau ada duit lebih, apa salahnya berbelanja sakan untuk majlis sendiri. Tak gitu?
rozita and zain
Namun Abang Nara agak pelik apabila Zain memaklumkan bahawa tarikh dan lokasi belum lagi dapat dipastikan. Bukan apa, time Abang Nara kahwin dulu, wife Abang Nara buat majlis kat dewan. Nak buat tempahan dewan kena setahun sebelum. Mungkin selebriti-selebriti ada kelebihan atau cara mereka sendiri. Kata Zain kepada Sinar Harian:-
Saya dan Rozita sudah belanja lebih RM200,000 untuk majlis kami ini. Setakat ini, saya dan dia mengeluarkan RM100,000 setiap seorang. Kami masih tidak dapat tarikh dan lokasi yang sesuai lagi, sebab sekarang, musim cuti sekolah.
Jadi kebanyakan keluarga dan kawan-kawan kami bercuti ke luar negara, jadi ia akan menyukarkan mereka untuk hadir ke majlis perkahwinan kami. Kalau boleh saya ingin mencari lokasi yang luas dan besar supaya tempat itu mampu menampung lebih ramai orang yang datang ke majlis kami
zain
Pada pandangan Abang Nara, mungkin Zain dan Che Ta sudah ada tarikh dan tempat tetapi masih mahu merahsiakannya. Tak apa, kita tunggu sidang media pengumuman mereka. Pasti tempatnya “grand” sangat-sangat. Diharap Zain jangan lupa jemput Abang Nara. Bolehlah Abang Nara merasai kemeriahan majlis perkahwinan yang dinanti ramai ini.
______________________________________________________
Jangan lupe tekan iklan2 yg ada dalam blog ini..
Cukup lah hanya sekali..Terima kasih..
Please Click the advertisment.Once is enough.Thank You
______________________________________________________

No comments:

Post a Comment